Nacsa Mihály

Egész életemet a jónak, a fejlődésnek, és a becsületnek szenteltem.

Nacsa Mihály kutató vagyok, regeneráció specialista.

Mit is jelent ez a regeneráció a gyakorlatban?

Kutatásaim arról szólnak, hogy a leromlott életfeltételeket, újra élhetővé, megújulóvá tegyem.

Mi az életem mottója?

“Tedd jobbá az életed, ezután a családodét is, utána jöhet a csapatod. Gondolkodj úgy, hogy legyen jobb az emberiségnek is, és ne feledkezz meg arról, hogy elválaszthatatlan része vagy a természetnek, tehát, ha sérül a természet, utána te jössz.
Fogadjon be ez a csodás univerzum, hogy a végén úgy találkozhass a Teremtővel, hogy méltó voltál cselekedeteidre.”

Kiegyensúlyozott, boldog házasságban élek feleségemmel, Gémesi Edittel.

Együtt is dolgozunk saját cégünkben a Renewal-Hungary Kft-ben,  itt el is juttatjuk a Feltalálói kutató csoport által kitalált találmányokat és a kifejlesztett újdonságokat az emberekhez.

Szerencsére nem álltam be a sorba, mindig szabadelvűen, és igazság szeretően éltem. A természet tisztelője voltam, a természet csak becsületesen tud élni. Ezt felismerve, mindig a természetben működő megoldásokat keresem.
Szerintem ez alapozta meg igazán jelentős felfedezéseket megjelenítő jelenlegi kutatói pályám.

A velem is megtörtént, nem hétköznapi betegségek, amit magam is elszenvedtem. Mára már felismertem ezeknek a betegségeknek is a kivátó oka a penész volt. Én is egy nagyon penészes nagyszülői házba születtem be.
Ezért csecsemő koromban, az újszegedi a gyermek kórházban szinte leltári számot kaptam magamra. 

Ekkor senki semmit nem tudott még a bajaimról, azonkívül, hogy mindenféle volt, amit el lehet képzelni. Volt szívizomgyulladás, csont sorvadás, füljárat gyulladás stb. Ma már tudom mindennek az alapja a penészes bútor, penészes szoba. Általában 1 hetet töltöttem otthon, majd ismét 3-4 hónap kórházi ápolás következett. Gyakorlatilag így telt a gyerekkorom egészen addig, amíg el nem költöztünk egy új, modernebb penészmentes épületbe.

Egy véletlen következtében tapasztaltam meg, hogy milyen az, ha tiszta élettérből penészesbe kerülök és elindulnak újra a betegségek. Így utólag bebizonyosodott, hogy gyermekkoromban a lakásban lévő penész okozta a problémáimat.

Ma már egyáltalán nem kérdés számomra, miért is lett belőlem kutató.
Minden, amin végig ment az életem arra sarkalt, hogy megkeressem a megoldást, az emberiség leggyilkosabb megbetegítőjének megszüntetésére, a penész okozta problémákra. Igy jött létre a penészfaló. (rendelés ITT)

Ezért kutattam ki sok év felkészüléssel az eddig ismert legjobb megoldást a Penészfaló eljárást, ami nem csak fertőtlenítés, hanem a penész legtermészetesebb ellenfelének alkalmazása is .

Így van mód a penész felszámolására, vagyis a regenerálásra.

Kutatásba kezdtem és megtaláltam azokat az információkat, adatokat, melyek segítségével nem csak magamon, de a környezetemben élőkön is rengeteget tudtam segíteni.

Most pedig, még egy további eredmény létrejött, ami segíthet a létrejött emberi bajokat kijavítani az pedig az Immulina.

Akinek több segítségre van szüksége írjon (info@peneszfalo.huvagy hívjon (+36 70 317 9323)